Don't Let Me Be Misunderstood Cockerpower

Geïnspireerd door meer dan 30 jaar aan hits geeft Cockerpower spetterende optredens met daarin onder andere de nummers die Joe Cocker ooit speelde op Woodstock zoals 'Delta Lady' en 'With A Little Help From My Friends'. Uit het immense repertoire komen ook legendarische nummers als 'The Letter', 'Unchain My Heart' en 'Civilized Man' aan bod. Natuurlijk spelen ze ook het nummer dat bekend werd door de film 9½ weeks, met Kim Basinger, 'You Can Leave Your Hat On'. Behalve de immense lijst met hits speelt de band ook een aantal wat minder bekende juweeltjes uit het rijke oeuvre van Joe Cocker. In alles wat ze ten gehore brengen hoor je het vakmanschap, de veelzijdigheid en de liefde voor de muziek van Joe Cocker bij deze muzikanten terug.

Cockerpower heeft dan ook alles in huis om het repertoire van Joe Cocker zo puur mogelijk voor het voetlicht te brengen: Meindert Joostens die in stem en mimiek de songs van Joe Cocker geweldig goed kan vertolken, Jolanda de Haan en Chris Hooghuis die de swingende backing vocals, sax en percussie verzorgen, samen met de zeer ervaren ritmesectie bestaande uit Wes Batista op drums en Gerrit Veen op bass en de veelzijdige muzikanten Jan Vrieling op gitaar en Peter Kooi op toetsen.

Vidbb

Vidbb.com is a free music search engine from youtube. Watch and download free mp3 and mp4 from youtube.

Last watched

Vidbb.com indexes only links to video materials, which are public and free of charge at youtube.com. Administration Vidbb.com not endorse any user submission, and expressly disclaims any and all liability in connection with user submissions.